• VENDOSMERIA

  VENDOSMERIA

  Është shumë më mirë të nisësh të jetosh, se sa të vendosësh të vdesësh
 • Ç’është jeta

  Ç’është jeta

  Ç’është jeta? Një ndeshje e përjetshme në mes ëndrrës dhe realitetit
 • Çmoje jetën

  Çmoje jetën

  Ai që nuk e çmon jetën, në të vërtetë edhe nuk e meriton
 • Lindja dhe Vdekja

  Lindja dhe Vdekja

  Jeta është një liber, kopertinat e të ciles janë Lindja dhe Vdekja!

RRETH KOMPANISË

RRETH KOMPANISË

Ndermarrja “Barileva” ësht themeluar me 1995 në Würzburg të Gjermanis dhe që nga atëher Jemi në sherbim të çdo Bashkëadhetarit që ka nevoj për sherbimet tona.

Bëjmë bartjen e kufomave nga e gjithë Europa për në Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovë Lindore dhe Maqedoni. Si dhe rregullimin e dokumentacioneve të duhura.

Sipas kërkesës Bëjmë edhe organizimet Rituale (fetare), ofrojmë arkivole, dhe materialet e tjera për sherbime sa më Efikase.

24 orë në sherbimin tuaj.

NE JU OFROJMË KETO SHËRBIME

 1. 1
  Bartja e Kufomave
  Bartja e Kufomave bëhet me Autoveturë ose Aeroplan në mënyrë të shpejt, të sigurt dhe korrekt deri në vendin e varrimit.!
 2. 2
  Rregullimi i Dokumentacionit
  Ne e kryejmë edhe rregullimin e dokumentacioneve të duhura për dërgimin e të ndjerit brenda 24 Orëve.
 3. 3
  Organizim të Ritualeve
  Ndërsa sipas kërkesës tuaj Ne bëjmë organizimet rituale (fetare)!
 4. 4
  Sipas porosisë

   

  Ne poashtu ofrojmë edhe Arkivole sipas Porosisë.

 

Info Kontakti:

Shpresojmë që do të keni sukses në bashkëpunimin me kompaninë tonë në kryerjen e sherbimeve për ju!
 • Würzburg, Gjermani
 • Gjermani: +49(0) 15222125793
 • Aichstetten: +49(0) 756 5914879,
 • Forchheim: +49(0) 9191625246,
 • München: +49(0) 897 8799488,
 • Zvicerr: +41(0) 762730940,
 • France: +33(0) 758272093,
 • Kosove: +377(044)421775,  +386(049)112228
 • bleri_n@hotmail.com
 • www.barileva.de
 • www.barileva.net
 • www.barileva.eu