PER NE

Kompania jonë ka një përvojë  mbi 15 vjeçare per transportin e kufomave dhe ka një staf profesional per sherbimin e te gjithe bashkatdhetarëve. Për sukësesin e sherbimit tonë, ju kemi borxh shumë klientave të cilët na kane besuar qe te jemi ne sherbimin e tyre ne qastet me te veshtira.
Bartja e kufomave nga vendet Europiane për në atdhe si (Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovën Lindore si dhe Maqedoni) bëhet me autoveturat më moderne dhe plotësisht me ajër të kondisionuar, si dhe aeroplan. Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumëta si p.sh: Rregullimin e dokumentacionit përkatës per transferimin e kufomës, porositjen e arkivoleve sipas kërkesës si dhe ritualet fetare.
Bartja e Kufomave për në Atdhe bëhet nga të gjitha vendet e Evropës si:
• Gjermania
• Zvicërra
• Austria
• Sllovenia
• Luksemburgu
• Holanda
• Belgjika
• Franca
• Italia
• Norvegjia
• Danimarka
• Suedia etj.
24 Orë në sherbimin tuaj.